2011. augusztus 20., szombat

Mustáros oregánós csirkemell

Tegnap villámgyorsan kellett ebédet készítenem, ezért jött az ötlet, mustár és oregánó. Nagyon ritkán használok “gyári fűszerkeveréket”, ez most a kivétel...

t


Hozzávalók: 1 csirkemell filéhez: 2 ek. mustár, 3 szál friss oregánó, olaj, boszorkány fűszerkeverék

A csirkehúst vékony szeletekre vágom, összekeverem mustárral, majd az olajat is rálocsolom. 


 Apróra vágom az oregánót és a húsra szórom. Közvetlenül a sütés előtt fűszerezem. 



Egy teflonos sütőt alaposan felforrósítok, majd megsütöm a csirkemell szeleteket. 


Gyorsan elkészült. :-) könnyű nyári salátát ettünk hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése